HomeThema'sEmpack Brussel 2011JASA 350 Continuous Motion op Empack Brussel

JASA 350 Continuous Motion op Empack Brussel

jasa-logoSnelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid waren de uitgangspunten voor het ontwikkelen van een nieuwe verticale continu verpakker die begin dit jaar door JASA werd geintroduceerd. Aan de basis van de JASA 350 CM staat de intermitterende JASA 350 verticale vorm-, vul- en sluitmachine. De bekende blauwe foliebok is gebleven, maar de besturing (met Simotion van Siemens) en het sealsysteem zijn volledig opnieuw ontwikkeld.

Het servo gestuurde continu systeem kan tot 120 verpakkingen per minuut produceren en de meest voorkomende opties zoals een zij-invouw, blokbodem, doy en handgreep gaten zijn al in de software voorzien. De besturing is in eigen huis ontwikkeld met Simotion van Siemens met betrouwbaarheid en gebruikersgemak als uitgangspunten.

Om met verschillende folies te kunnen werken zijn verschillende seal systemen beschikbaar die onderling eenvoudig uitgewisseld kunnen worden. Voor het werken met PE folies is er een verticaal Ropex hete lucht sealsysteem en een horizontaal Ropex puls sealsysteem. Voor PP of laminaten is er een horizontale heat seal, waarbij gekozen kan worden tussen een verticale band- of sleepseal.

Inmiddels draaien de eerste JASA 350 CM’s naar volle tevredenheid in Polen en België. Met daarnaast verschillende aanvragen uit binnen- en buitenland uit diverse (food)branches blijkt JASA een succesvolle nieuwkomer aan haar pakket te hebben toegevoegd.

De JASA 350 CM zal de komende dagen te zien zijn tijdens de Empack in Brussel.

jasa-350cm

Empack Brussel 2011 – Stand F080

Kijk voor meer informatie op www.jasa.nl of stuur een e-mail naar sales@jasa.nl.