HomeThema'sEmpack Brussel 2011VH Verpakkingsmachines en SG Technics: samen sterk in verticaal en horizontaal verpakken

VH Verpakkingsmachines en SG Technics: samen sterk in verticaal en horizontaal verpakken

vh-sg-empack-marcel-sven

video1VH Verpakkingsmachines en SG Technics nemen dit jaar gezamenlijk deel aan Empack Brussel, die morgen en overmorgen wordt gehouden in Brussels Expo. De bedrijven, die naar eigen zeggen samen sterk zijn in zowel verticaal als horizontaal verpakken, tonen daar onder andere een low budget verticale verpakkingsmachine, een nieuwe flowpacker van Delfin en de door VH Verpakkingsmachines volledig in eigen beheer ontwikkelde verticale verpakkingsmachine Centurion.

VH BX 620

vh-logo“Wij tonen op Empack Brussel onder andere de nieuwe VH BX 620, een volledig in RVS uitgevoerde machine met servo aandrijving, Panasonic PLC besturing en opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige componenten. Deze machine hebben wij al bij diverse klanten in productie staan tot volle tevredenheid”, aldus Marcel Wetemans van VH Verpakkingsmachines.

vh-sg-empack-vhbx620

Delfin Tucano

sgtechnics-logoDaarnaast tonen VH Verpakkingsmachines en SG Technics een nieuwe flowpacker van de Italiaanse machinebouwer Delfin, dat door de bedrijven gezamenlijk wordt vertegenwoordigd. “Delfin bouwt een complete serie flowpackers van uitstekende kwaliteit tegen concurrerende prijzen”, aldus Marcel Wetemans. “Er zijn diverse producten, zoals prei, selderij en radijs, die moeilijk te verpakken zijn in bundel. Hiervoor heeft Delfin een gepast en prijsgunstig antwoord gemaakt. De elektronisch aangedreven flowpacker Tucano is voorzien van een invoerband waarop de bundels worden geplaatst. De invoerband is voorzien van een sturing waardoor de steek van de producten steeds wordt bijgestuurd. Dit resulteert in een eenvoudige en flexibele machine”, voegt Sven Geukens van SG Technics toe.

vh-sg-empack-delfin-tucano

VH Centurion

VH Verpakkingsmachines zal op Empack Brussel ook de volledig in eigen beheer ontwikkelde verticale verpakkingsmachine Centurion tonen. “We richten ons in samenwerking met Delfin en SG Technics tegenwoordig ook op flowpackers, maar natuurlijk ontbreekt ook onze Centurion niet op Empack Brussel. Dit maal tonen wij een Centurion voorzien van een EFM dosering”, aldus Marcel Wetemans van VH Verpakkingsmachines.

vh-sg-empack-centurion

De bezetting van de stand van VH Verpakkingsmachines, dat is gespecialiseerd in nieuwe machines, gebruikte machines, componenten en totaaloplossingen op het gebied van verpakken, en SG Technics, dat reeds jarenlang ervaring heeft in het verkopen van verpakkingsmachines en ook een breed assortiment volledig in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde flowpackers van hoogwaardige kwaliteit heeft, bestaat uit Marcel Wetemans, Mathieu Truijen, Sven Geukens en Benny Verbist.

Empack Brussel 2011 - Stand B051

Voor meer informatie:

VH Verpakkingsmachines
Marcel Wetemans
St. Luciastraat 50-52
6002 BP Weert
T +31 (0)495 550 733
F +31 (0)495 550 734
www.vhnl.com
info@vhnl.com

SG Belgium
Sven Geukens
Bevrijdingslaan 17A
B-2450 Meerhout (België)
T +32 (0)14 71 54 50
F +32 (0)14 36 84 52
www.sgbelgium.be < bezoek de nieuwe website van SG Belgium
info@sgbelgium.be