HomeNieuwsBeurzen en evenementenUitgebreide fotoreportage feestelijke jubileumeditie Empack Brussel (110+ foto’s)

Uitgebreide fotoreportage feestelijke jubileumeditie Empack Brussel (110+ foto’s)

empack-brussel-2011-1

fotoOp 12 en 13 oktober was Brussels Expo het decor voor de tiende editie van de verpakkingsbeurs Empack. Tijdens deze jubileumeditie konden bezoekers terecht bij honderden exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector en kon er worden genetwerkt met bestaande en nieuwe contacten. Empack Brussel 2011 trok om en nabij de 4000 bezoekers en dat waren er bijna 20% meer dan vorig jaar.

Klik hier voor de fotoreportage…

easyfairs-logo“Het was de bedoeling om van deze jubileumeditie iets heel speciaals te maken en dat is gelukt, het is een zeer goede editie geweest. We hebben tevreden geluiden gehoord van de exposanten en er zijn ook al veel stands gereserveerd voor de editie van volgend jaar, die plaats zal vinden op 26 en 27 september”, zo zei Lobke Vergauwen van easyFairs gisteravond na afloop van de beurs.

Klik hier voor de fotoreportage…

Natuurlijk was ook de redactie van PackOnline.nl twee dagen lang aanwezig op Empack Brussel en wij maakten daar een uitgebreide reportage met foto’s van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer.

empack-brussel-2011-2

Bekijk ook de video-impressie van Empack Brussel 2011 met reacties van tal van exposanten…