HomeThema'sEmpack Gorinchem 2022VH Vertical Packaging presenteert nieuw concept House of Vertical Packaging

VH Vertical Packaging presenteert nieuw concept House of Vertical Packaging

Drie dagen Empack! Wij hebben er heel veel zin in. VH Vertical Packaging presenteert voor de eerste keer haar nieuwe beursconcept ‘House of Vertical Packaging'. We laten uiteraard onze Centurion en Velteko machines zien maar hebben ook aandacht voor interessante applicaties van enkele geselecteerde partners.

Dit keer zijn dat Spimabo, Messer en Breedewegh waarmee we respectievelijk inzoomen op doseren met een schroefdoseur, een unieke verbeterde manier van begassen én last but not least premium formaatdelen. Machines, applicaties en specialisten bij elkaar die u graag een eerste impressie geven van alle mogelijkheden.

De samenwerking met onze partners zorgt voor meer kennis, hogere kwaliteit en lagere kosten. Weten wat het voor uw project kan betekenen? Of hoort u graag de enthousiaste ervaringen van klanten die u voorgingen? Onze passie voor verticaal verpakken zetten wij om in een prachtig eindresultaat.

VH Vertical Packaging is de specialist in verticaal verpakken. En altijd met een persoonlijke touch. We gaan elkaar zien op stand G110!

www.vhnl.com