HomeMachinesEtiketteren en printenTradePack presenteert trots divers scala aan codeersystemen

TradePack presenteert trots divers scala aan codeersystemen

Ook dit jaar stond TradePack met trots op de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux: Empack in Evenementenhal Gorinchem. Het diverse scala aan codeer- en etiketteersystemen was nu nog beter te bezichtigen. Ook dit jaar samen met partner edding kwamen de nieuwe features van de ervaren van de portable en inline printers.

Al meer dan 60 jaar is edding de meest vertrouwde naam van Duitsland op het gebied van inkt. De compacte printers van edding zijn de volgende generatie thermische inkjet (TIJ) industriële markeer- en codeeroplossingen. Betrouwbaar, veelzijdig, intuïtief en met krachtige connectiviteit; ze zijn ontworpen om industriële klanten in staat te stellen de uptime van hun productie te maximaliseren en klaar te zijn voor Industrie 4.0.

Wissel binnen enkele seconden tussen verschillende inkten voor een multifunctionele markeeroplossing die aan al uw huidige en toekomstige behoeften voldoet. Met een printresolutie tot 600 dpi en 24 maanden fabrieksgarantie zijn de edding printers een waardevolle investering.

www.tradepack.nl