HomeThema'sEmpack Gorinchem 2022Mundi Technology verbetert kwaliteit van productie en voedselveiligheid

Mundi Technology verbetert kwaliteit van productie en voedselveiligheid

Productiekwaliteit en voedselveiligheid zijn belangrijke thema’s in de verpakkingsindustrie. Producenten zijn continu op zoek naar verbeteringen en het minimaliseren van fouten. Daarom is de Empack vakbeurs van 5 t/m 7 april voor Mundi Technology het perfecte moment voor groots productnieuws. Op de stand presenteren zij vier nieuwe controle en inspectiemachines van FT System. Ontwikkeld om producten en verpakkingen in food en beverage tot op de millimeter nauwkeurig te inspecteren.

Mundi Technology levert industriële oplossingen op het gebied van lasercoderen en controle & inspectiesystemen. Met de modernste Linx lasers wordt per product een houdbaarheidsdatum en batchcode gemarkeerd. Daarnaast is het mogelijk om met Wipotec-OCS controlewegers, metaaldetectoren en x-ray zeer nauwkeurig producten te analyseren. Recent is hier het volledige assortiment controle en inspectiesystemen van FT System toegevoegd. Voorzien van slimme sensoren, laser spectroscopy en hoge resolutie vision om minuscule afwijkingen te detecteren en foutieve producten direct uit te werpen. Dat betekent dat voor elke fase in het productieproces nu ook apparatuur voor controle en inspectie beschikbaar is.

Controle en inspectie is niet meer weg te denken in de internationale food en beverage sector. Met 25 jaar ervaring en installaties in meer dan 60 landen is FT System een echte wereldspeler. Voor de BeNeLux is Mundi Technology aangewezen als de leverancier van deze betrouwbare controle en inspectiesystemen. Denk hierbij aan vulniveau inspectie, lekdetectie, sealnaadinspectie, doppencontrole, label/code inspectie, 360 graden inspectie, empty bottle inspectie en nog veel meer! Dankzij dit complete productgamma is de juiste oplossing beschikbaar voor elke industrie en productielijn!

Bezoek op de Empack stand H114 van Mundi Technology! Als de specialist in lasercoderen en controle & inspectie staan zij voor u klaar met het beste advies.

www.mundi-technology.com