HomeThema'sEmpack Gorinchem 2022De Koningh presenteert maar liefst 35 machines op Empack

De Koningh presenteert maar liefst 35 machines op Empack

Iedereen in de verpakkingsindustrie kijkt weer uit naar dé beurs van het jaar. Empack is een begrip in de sector en vindt plaats van 5 t/m 7 april in Gorinchem. Als exposant van het eerste uur pakt De Koningh ook nu weer groots uit. Maar liefst 35 systemen staan werkend opgesteld, zodat bezoekers perfect zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van coding, labeling, inspection en software. Die totaaloplossing is uniek in Nederland en te bezichtigen op stand G120 van De Koningh.

Met codeerapparatuur van De Koningh is het mogelijk om teksten, barcodes, THT-data, logo’s of afbeeldingen te printen op vrijwel alle materialen. Het maakt niet uit of het product of de verpakking nu van glas, kunststof, aluminium, metaal, hout, plastic of rubber is. Voor het rechtstreeks of contactloos printen van variabele data beschikken zij altijd over de beste codeeroplossing. Ook zijn deze compacte codeersystemen gemakkelijk te integreren in iedere productielijn.

Op het gebied van labeling is alles mogelijk. Van simpel actielabels plakken op producten tot volledig geïntegreerde printoplossing in verpakkingslijnen. Met de industriële printers en etiketteersystemen van De Koningh print men eenvoudig alle variabele data op elk gewenst labelformaat. Bovendien is het mogelijk front-back (tweezijdig), rondom, onder-boven, hoek, C-labeling en tamper evident labelen.

Als producent of verpakker is het noodzakelijk dat producten voldoen aan de afgesproken normen en indien van toepassing aan de voedselveiligheid. Daarbij is controle & inspectie onmisbaar. Zo is de meest compacte gecombineerde controleweger met metaaldetector ter wereld te bezichtigen op de Empack. Verder toont De Koningh ook een hoogwaardig x-ray systeem voor röntgeninspectie. Met als speciale beursprimeur machines voor lek detectie, sealnaad inspectie en code- & label inspectie.

De Overall Equipment Effectiveness van productielijnen wordt steeds belangrijker. Naast machinebetrouwbaarheid vraagt een efficiënt productieproces ook om slimme inzetbaarheid van automatisering. Van standaard labelsoftware tot maatwerkaansturing van alle codeer- en etiketteerapparatuur over meerdere productielijnen met databasekoppelingen en validatieprocessen. Alles is mogelijk bij De Koningh!

Wilt u alles weten over coding, labeling, inspection en software? Ga bij uw Empack beursbezoek dan zeker langs bij stand G120 van De Koningh. Zij laten u graag zien welke oplossing het meest geschikt is voor uw productieproces.

www.dekoningh.nl