The Box, leverancier van promotionele blikverpakkingen, is van 9 tot en met 13 februari aanwezig op Ambiente in Messe Frankfurt, ’s werelds grootste vakbeurs voor consumentengoederen. Het bedrijf presenteert op deze beurs haar producten en nieuwe collecties. “Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken, aangezien wij maar liefst veertig nieuwe blikken presenteren”, nodigt het bedrijf geïnteresseerden enthousiast uit.

Een team van specialisten van the Box staat volledig tot beschikking. De medewerkers van The Box zijn professionals en adviseren graag wanneer het om blikverpakkingen gaat. The Box: “Wij doen er alles aan om uw blik tot een groot succes te maken. Wij begeleiden u gedurende het productieproces om uiteindelijk het beste resultaat te realiseren, geheel aansluitend op uw wensen en binnen het beschikbare en afgesproken budget.”

“Met onze recyclebare blikverpakkingen is The Box dé partner die u zoekt”, aldus het bedrijf. Net als op de vorige editie van Ambiente, is The Box te vinden in hal 1.1 op standnummer D37. Dit jaar is Nederland het partnerland van de beurs.

www.thebox-blikken.nl