LabelPro, onderdeel van Atlantic Benelux, is al 30 jaar actief binnen de grafische markt. Voor zowel bestaande als beginnende etikettendrukkerijen, dan wel eindgebruikers biedt het bedrijf diverse eenvoudige en betaalbare machines voor het zelf printen en bewerken van etiketten. Zo levert LabelPro ook de nieuwe Afinia L501 pigmentprinter. “Voor deze printer hebben wij in de maand juli een mooie inruilactie. Bij inruil van een soortgelijke gebruikte printer geven wij namelijk 25% korting op de aanschafprijs”, licht Peter Kennepohl de actie toe.

De Afinia L501 is de eerste desktop etikettenprinter met duo inkttechnologie. Peter Kennepohl: “Deze technologie maakt een snelle overgang van het afdrukken van levendige en kleurrijke prime labels tot ultra-duurzame industriële labels mogelijk met een eenvoudige printkopruil.” Met deze mogelijkheid kunnen bedrijven volgens hem labels maken voor een breder scala aan toepassingen dan voorheen mogelijk was met één enkele printer.

De inruilactie van LabelPro is geldig gedurende de maand juli. Soortgelijke gebruikte kleurenetikettenprinters, zoals bijvoorbeeld een Primera, Vip-Color of Epson, kunnen worden ingeruild. “Neem voor meer informatie contact met ons op. Vraag ook gerust naar onze andere aanbiedingen”, besluit Peter Kennepohl. Er kan contact opgenomen worden met LabelPro via telefoonnummer +31 (0)10 521 79 11 of per e-mail via info@labelpro.nl.

www.labelpro.nl