HomeThema'sEmpack Gorinchem 2024Mundi Technology schittert op Empack in Gorinchem

Mundi Technology schittert op Empack in Gorinchem

Mundi Technology is zoals altijd groots aanwezig op Empack. Ook dit jaar presenteren zij vol trots hun lasercodeersystemen en controle- en inspectiemachines. Naast diverse werkende systemen op de stand is er natuurlijk ook ruimte voor een hapje en een drankje, verzorgd door de masterchef. De deskundigen van Mundi Technology staan klaar op stand G122 om al uw vragen te beantwoorden.

Met de controle- en inspectiesystemen van Antares Vision Group biedt Mundi Technology de meest geavanceerde systemen in de markt aan. Met deze machines worden uw producten met de uiterste nauwkeurigheid geanalyseerd. Deze systemen zijn uitgerust met slimme sensoren, laserspectroscopie en hoge resolutie vision om zelfs de kleinste afwijkingen op te sporen en foutieve producten direct uit te werpen. Uw producten worden altijd 100% gecontroleerd en product recalls worden geminimaliseerd.

Op de beursstand kunt u verschillende systemen komen bekijken, waaronder het PCS systeem. Dit in-line systeem detecteert lekken door de totale kopruimtedruk van elke individueel gesloten fles te meten. De inspectie voert een directe controle uit op basis van laserspectroscopie (nauwkeuriger en veelzijdiger dan akoestische systemen). Deze is in staat om microlekken te detecteren in flessen van elk semi-transparant materiaal en met elk type dop. Het systeem is beschikbaar in verschillende varianten (O2 & CO2) en is ontworpen om koolzuurhoudende dranken, producten gedoseerd met N2 en producten die aan fermentatie onderhevig zijn, te controleren.

Daarnaast vindt u het 360° labelinspectiesysteem IE 4000 op de beursvloer. Hiermee worden flessen, flacons en blikken onderworpen aan een volledige decor/labelinspectie, waarbij alle aspecten van het label/artwork gecontroleerd worden, zoals de aanwezigheid, juiste positionering, kwaliteit en leesbaarheid van de informatie.

Als marktleider in lasercoderen in de Benelux toont Mundi voor elke industrie een diversiteit aan lasercodeersystemen op de Empack. Zo kunt u onder andere de sterke CSL60 CO2 laser van Linx komen bekijken. Deze supersnelle laser markeert maar liefst tot 70.000 flessen per uur en is bovendien uiterst duurzaam en efficiënt. Daarnaast toont Mundi u de CSL30, de fiber en de nieuwste SL3 laser.

Op de stand worden diverse lasers van Linx gepresenteerd. Hiermee worden houdbaarheidsdata, batchcodes of andere benodigde informatie uiterst nauwkeurig en met lage of, indien noodzakelijk, zeer hoge snelheid op producten gemarkeerd. Zo heeft Mundi Technology voor elke toepassing een passende oplossing.

Dit is slechts een voorproefje van wat Mundi Technology u biedt op de Empack beurs, stand G122. Haar productspecialisten laten u graag de systemen zien en adviseren u welke oplossing het beste bij uw producten past, dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

www.mundi-technology.com