HomeNieuwsMachinesHouse of Vertical Packaging blikt terug op fantastische Empack

House of Vertical Packaging blikt terug op fantastische Empack

Wat een fantastische dagen hebben we gehad op de Empack met House of Vertical Packaging. Bedankt aan iedereen die onze stand heeft bezocht. Het was geweldig om te zien hoe onze innovatieve verpakkingsmachines de aandacht trokken en gesprekken op gang brachten over efficiëntie en kwaliteit in verpakkingsoplossingen.

Een speciale dank aan ons team en onze partners voor hun harde werk en toewijding om van de Empack een succes te maken: Breedewegh, Komatech Machinebouw, Multipond, Pi-Precision, Spimabo, Vioprint, Messer, MMF Transparant, Velteko en Spako Food Machinery.

VH Vertical Packaging is specialist in de ontwikkeling, bouw, installatie en onderhoud van duurzame verpakkingsmachines voor het verpakken van onder andere allerlei producten, zoals groente, fruit, vlees, snacks, snoep en noten. Ook kaas, ontbijtgranen, sauzen en non-food behoren tot de mogelijkheden.

Met Centurion en Velteko premium verpakkingsmachines wordt perfect ingespeeld op de hoge eisen en vaak gecompliceerde specificaties van onze opdrachtgevers. De verpakkingsmachines van VH Vertical Packaging zijn ‘end of the line’ machines en de uptime is hierbij van het grootste belang. Bewezen betrouwbare machines met een state-of-the-art besturingssysteem.

Wat kan House of Vertical Packaging voor u betekenen? House of Vertical Packaging ontzorgt u op het gebied van verticaal verpakken. Dit doen wij samen met onze onafhankelijke partners die hun eigen specialisme hebben. Dit zorgt ervoor dat wij complete verpakkingslijnen kunnen leveren.

www.vhnl.com