HomeMachinesWegen en doserenLWA showt greep uit uitgebreide range aan weegmachines

LWA showt greep uit uitgebreide range aan weegmachines

Op de Empack showde LWA een greep uit haar uitgebreide range aan weegmachines, waaronder de NewWeigh E42A. De Newweigh lineaire weger is een hoogwaardige weegautomaat voor het wegen van producten die vanwege hun stuksgewicht, afmetingen en/of producteigenschappen moeilijker door de trilgoten kunnen worden getransporteerd.

Op de stand van LWA was ook de NewWeigh E104A te aanschouwen. De E104A weegmachines zijn speciaal geschikt voor het afwegen van zeer fijne producten met een laag doelgewicht en een uiterst hoge nauwkeurigheid.

Daarnaast was ook een 10 kops-multihead mini weegmachine te bekijken. De Combimat multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast maken de vele variaties in uitvoeringen de multihead inzetbaar voor een grote keur aan verschillende producten en gewichten.

Ook was op de stand een Nemesis checkweger werkend te zien. De checkwegers van het merk Nemesis zijn een goede aanvulling op ons assortiment. Nemesis heeft meer dan 40 jaar ervaring met industriële weegmachines en voldoen aan onze standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

www.lwa.nl