HomeThema'sEmpack Gorinchem 2024Green Serendipity organiseert symposium over bioplastics en verpakkingen

Green Serendipity organiseert symposium over bioplastics en verpakkingen

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bioplastics en verpakkingen? Dan mag je het symposium ‘Bioplastics & Verpakkingen’ tijdens Empack Gorinchem op dinsdagmiddag 9 april 2024 niet missen! Dit symposium, georganiseerd door Green Serendipity in samenwerking met Empack en Powered by ChemistryNL, biedt een diepgaande verkenning van de rol van bioplastics in het verminderen van de CO2-voetafdruk, het minimaliseren van milieubelasting en het aanpakken van het probleem van microplastics.

Tijdens dit symposium krijg je de kans om te luisteren naar vooraanstaande experts op het gebied van bioplastics en verpakkingen, en om vragen te stellen tijdens de interactieve Q&A-sessies. Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere professionals uit de industrie.

Naast het symposium kun je ook terecht bij de Kennisdesk ‘Bioplastics Hub’ op Empack, waar je informatie kunt vinden over innovaties rondom bioplastics en kunt netwerken met andere geïnteresseerden. Deze desk bevindt zich op stand nr. E-204 en is geopend op 9, 10 & 11 april 2024.

Mis ook niet de mogelijkheid om op woensdag 10 april je circulaire product te pitchen op het Pitch-Pack-Plein, waarbij innovatieve verpakkingen beoordeeld zullen worden op circulariteit. Caroli Buitenhuis van Green Serendipity zal deel uitmaken van de jury.

www.empack.nl