HomeThema'sEmpack Gorinchem 2024ECPA nodigt uit voor boeiende paneldiscussie op Empack

ECPA nodigt uit voor boeiende paneldiscussie op Empack

Empack en de European Co Packers Association (ECPA) nodigen je van harte uit voor een boeiende paneldiscussie tijdens de aankomende editie van Empack in Evenementenhal Gorinchem. Als pioniers op het gebied van verpakkingsoplossingen zijn we verheugd om een platform te bieden waarop we de meest recente ontwikkelingen in de sector kunnen verkennen en bespreken.

Paul Jenkins

Oprichter en Managing Director van ThePackHub, een toonaangevend consultancybedrijf op het gebied van verpakkingsinnovatie met meer dan 10 jaar ervaring in de internationale verpakkingsindustrie. Paul’s visionaire leiderschap heeft ThePackHub gemaakt tot een veelgevraagd kenniscentrum voor merkeigenaren, retailers en verpakkingsproducenten wereldwijd. Met uitgebreide kennis en expertise is Paul een internationaal erkende expert in verpakkingstrends en wordt hij regelmatig uitgenodigd om te spreken op conferenties en seminars wereldwijd. Hij heeft ook The Innovation Zone opgericht, een exclusief platform met toegang tot meer dan 8.200 verpakkingsinitiatieven wereldwijd.

Ir. Costas Papaikonomou

Een innovatieveteraan die zijn passie voor duurzaamheid omzet in actie. Als ingenieur, ondernemer en wereldwijd actieve professional heeft Costas bijna drie decennia aan ervaring opgebouwd in ondernemerschap, engineering en impactinvesteringen. Als medeoprichter van Happen, een internationale creatieve onderneming die $5 Bn aan incrementele waarde heeft gecreëerd voor hun klanten, heeft Costas een indrukwekkende staat van dienst. Momenteel adviseert hij onafhankelijk in de wereldwijde consumentenproducten- en verpakkingssectoren en is hij medeoprichter van Una Terra Impact, een impactinvesteringsfonds.

Marius Tent

Een gedreven professional met meer dan 20 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie, waar hij heeft gewerkt voor toonaangevende bedrijven zoals Wrigley, Mars-Wrigley en Danone SN. Marius heeft zijn expertise ingezet om via co-creatie verpakkingsinnovatie en duurzaamheidsstrategieën te bevorderen. Als oprichter van ViaPackaging, een bedrijf dat op maat gemaakte verpakkingsinnovaties en duurzaamheidsoplossingen biedt, blijft hij zich inzetten voor ‘people, planet en packaging’.

Ton Knipscheer

De paneldiscussie zal worden gemodereerd door Ton Knipscheer, oprichter van TK Packaging Consulting, die internationale verpakkingsondernemingen ondersteunt met business development. Ton heeft diverse leidinggevende functies bekleed in de internationale verpakkingsindustrie en brengt een schat aan ervaring en inzichten mee naar onze discussie.

www.empack.nl