HomeNieuwsBeurzen en evenementenWinnaars De Gouden Noot 2012 nemen deel aan Packaging Innovations

Winnaars De Gouden Noot 2012 nemen deel aan Packaging Innovations

De trouwe exposanten Plato Product Consultants en Packable hebben tijdens de uitreiking van de Gouden Noot de eerste en tweede prijs gewonnen. Tijdens de eerste editie van Packaging Innovations waren beide exposanten al aanwezig met deze innovaties en ook tijdens de aankomende editie zullen zij hun innovaties tonen.

Plato Product Consultants heeft gewonnen met het 1-2-OPEN deksel van HAK. Een deksel die het gebruiksgemak voor consumenten sterk verhoogd. Met dit deksel is één van de grootste verpakkingsergenissen voorgoed opgelost en wordt een barrière voor het kopen van glazen potten weggenomen.

Packable heeft de Zilveren Noot gewonnen met HALOPACK, een milieuvriendelijke verpakking die de houdbaarheid aanzienlijk verlengd en daarmee zorgt voor minder voedselverspilling. Producten als vlees, vis en salades krijgen een mooie presentatie met een verbeterde milieu-performance in combinatie met het toepassen van een beschermende atmosfeer.

Op 28 & 29 november 2012 vindt de 2e editie van Packaging Innovations, het event voor inspiration & innovation for branded packaging and retail design, plaats in de Passenger Terminal Amsterdam. Het event is alleen toegankelijk op uitnodiging.

De volgende bedrijven hebben zich onder andere aangemeld als bezoeker van PACKAGING INNOVATIONS 2012: Apple – Koninklijke Peijnenburg – Yakult – Libbey Leerdam – FrieslandCampina – Unilever – Philips – Nutricia – FloraHolland – VSM Geneesmiddelen – Koninklijke Verkade – Keune Haircosmetics – Red Bull Nederland – Vergeer Holland – Douwe Egberts Nederland BV – Danone – ANHAIRCO – Chiquita Fresh – BAP Medical – Santesa – AkzoNobel – Sligro Food Group

Packaging Innovations heeft vorig jaar laten zien dat het mogelijk is om de juiste partijen met elkaar in contact te laten komen… Blending The Best.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/PI-NL.