VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen.

“Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, stelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Koolsoorten

Zo heeft VWS Nederland onlangs nog een weeg- en etiketteerlijn van het type Octopus Ace geleverd voor het wegen, etiketteren en vervolgens sorteren van spitskolen in verschillende gewichtsklassen.

De lijn is speciaal voor producten als spitskool en broccoli, die rollen en dus niet stabiel zijn, uitgevoerd met banden in V-vorm. Patrick van der Vegt: “De geleverde machine is opgebouwd uit roestvaststaal en bevat onder andere de geavanceerde weegtechnologie Electro Magnetic Force Restoration (EMFR), die de producten nauwkeurig en snel weegt.”

Kipproducten

Eerder ontving VWS Nederland na een succesvolle implementatie van een weeg- en etiketteersysteem van het type Octopus Max ook al de opdracht ontvangen voor het leveren van een tweede systeem voor het wegen en vervolgens in lijn aan de onder- en bovenzijde etiketteren van kipproducten.

De aan een grote kipproducent in België geleverde lijnen met boven- en onderprinters zijn gekoppeld aan het ERP-pakket van de softwareleverancier van de producent van kipproducten. “Deze order geeft aan dat er ook vanuit deze markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl