VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, heeft na een succesvolle implementatie van een weeg- en etiketteersysteem van het type Octopus Max onlangs de opdracht ontvangen voor het leveren van een tweede systeem voor het wegen en vervolgens in lijn aan de onder- en bovenzijde etiketteren van kipproducten.

“Deze order geeft aan dat er ook vanuit de markt voor kipproducten vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten, zowel hard- als softwarematig, onderscheiden we ons op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

De aan een grote Belgische kipproducent geleverde lijnen met boven- en onderprinters zijn gekoppeld aan het ERP-pakket van de softwareleverancier van de producent van kipproducten. De geleverde machines zijn opgebouwd uit roestvaststaal en bevatten onder andere geavanceerde digitale weegtechnologie die de producten nauwkeurig en snel weegt.

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgt VWS Nederland vanuit het moderne pand in Schaijk of op locatie bij de klant een adequate service.

www.vwsnederland.nl