HomeMachinesAandrijven en besturenVWS Nederland levert twintig lijnen voor wegen en etiketteren CBL fusten met...

VWS Nederland levert twintig lijnen voor wegen en etiketteren CBL fusten met kaasproducten aan Bouter Cheese

VWS Nederland heeft begin november 2012 de laatste van in totaal twintig lijnen voor het wegen en etiketteren van CBL fusten met kaasproducten opgeleverd bij Bouter Cheese in Culemborg, onderdeel van A-ware Food Group. Deze dienstverlenende organisatie is gespecialiseerd in onder andere het versnijden, verpakken, wegen en etiketteren van kaas.

“Per lijn worden er tussen de 15 en 20 fusten per minuut gewogen en voorzien van een etiket. Het aanbrengen van het etiket vraagt om een exacte positionering van de fusten en een uiterst betrouwbaar Print & Apply systeem. De ons ontwikkelde besturing en de in roestvaststaal uitgevoerde LP400 etiketteersystemen met geavanceerd afblaassysteem kunnen dit probleemloos aan”, aldus Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

De lijnen zijn allemaal voorzien van een Octopus terminal met door VWS Nederland in eigen beheer ontwikkelde software. De Octopus is een in roestvaststaal opgebouwde industriële touchscreen weeg- en registratieterminal. “Met de door ons ontwikkelde software, die naast diverse functionaliteit voorziet in een koppeling met het systeem van de klant, is het mogelijk om het productieproces van Bouter Cheese optimaal te laten verlopen”, aldus Patrick van der Vegt.

Op verschillende locaties van A-Ware Food Group, dat wekelijks miljoenen consumentenverpakkingen uitlevert aan onder andere Albert Heijn, heeft VWS Nederland reeds systemen geleverd. Aan de order voor de levering en installatie van in totaal twintig lijnen voor het wegen en etiketteren van CBL fusten met kaasproducten is een uitgebreide selectie- en testfase vooraf gegaan, waarbij de uiteindelijke keuze op onze apparatuur, kennis en flexibiliteit is gevallen”, aldus Patrick van der Vegt.

Naast deze kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheidt VWS Nederland zich op het gebied van aftersales service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgt VWS Nederland wij vanuit haar moderne pand in Schaijk of op locatie bij de klant een adequate service.

Bezoek de nieuwe website van VWS Nederland: www.vwsnederland.nl

Voor meer informatie:
Patrick van der Vegt
VWS Nederland
Hoogschaijksestraat 25
5374 EC Schaijk
T +31 (0)88 03 03 100
F +31 (0)88 03 03 101
www.vwsnederland.nl
info@vwsnederland.nl