HomeNieuwsVetipak investeert in sleeve-installatie van Graham

Vetipak investeert in sleeve-installatie van Graham

optipack-vetipak-1

Vetipak, één van Europa’s grootste co-pack bedrijven op het gebied van fast moving consumer goods, gespecialiseerd in de confectionairy, zoetwaren, koek en het chocolade segment, heeft onlangs de eerste stap gezet richting het professioneel sleeven. Vanwege de kennis, ervaring en flexibiliteit is er door Vetipak gekozen voor een installatie van Graham Engineering, in Nederland exclusief vertegenwoordigt door Opti-Pack.

vetipak-logoHet eerste traject bestond uit een kleinschalig project waarbij de sleeves handmatig werden aangebracht en vervolgens middels een stoomtunnel werden gekrompen.

Door het enorme assortiment welke Vetipak verpakt en de veelzijdigheid aan de te sleeven producten, is er door Vetipak gekozen voor de Graham RF sleever, welke zeer eenvoudig is in gebruik, snelle omsteltijden heeft en zeer belangrijk, zeer lage tooling kosten heeft.

Naast de eerder aangeschafte stoomtunnel voor het krimpen van de sleeves heeft Vetipak onlangs ook geïnvesteerd in een hetelucht tunnel. Door de invesering in deze zeer complete sleeve installatie kan Vetipak vrijwel alle producten voorzien van een sleeve, full body, tamper evident en part body. Behoudens het sleeven van ronde producten heeft Vetipak ook de mogelijkheid om allerlei vierkante of rechthoekige producten te voorzien van een sleeve.

De sleeve installatie zal in eerste instantie met een capaciteit tussen de 40 – 60 producten per minuut draaien, de maximale machine capaciteit bedraagd 250 p.p.m.

Meer informatie over de Graham Engineering RF sleevemachines en overige Graham sleeve producten kunt U opvragen bij Opti-Pack.

optipack-vetipak-2

optipack-logoVoor meer informatie:
Eric Treffers
Opti-Pack
T (070) 321 00 31
F (070) 367 09 42
www.optipack.nl
info@optipack.nl