HomeNieuwsBedrijven en personenVerpakkingssector op de fiets voor het goede doel

Verpakkingssector op de fiets voor het goede doel

ridefortheroses2010

De dertiende editie van de Ride for the Roses, welke afgelopen zondag werd verreden, heeft € 823.367,47 opgebracht voor KWF Kankerbestrijding. Aan de Ride for the Roses en de hieraan verbonden evenementen Pre Ride for the Roses en FrEsride namen ook diverse bedrijven uit of gelieerd aan de verpakkingssector deel.

Pre Ride for the Roses

pre-ride-for-the-rosesNiet alleen werd op zondag in Venlo de officiële Ride for the Roses verreden, maar op zaterdag ook al een tweetal evenementen voor het goede doel georganiseerd. De bloemensector organiseert al jaren de Pre Ride for the Roses en de groentesector ving dit jaar aan met haar variant genaamd FrEsride. De bloemensector fietste met de Pre Ride for the Roses een bedrag van € 223.000,00 bij elkaar.

Twinpack

Het team van Twinpack, ook wel de Twinpackers genoemd, deden alweer voor het derde jaar mee en streefden ernaar het recordbedrag van vorig jaar te overtreffen. Het team van Twinpack bestond dit jaar uit twee fietsers en twee begeleiders. Erik Vink en Gerben Bouma fietsten op zaterdag de ruim 200 kilometer van Aalsmeer naar Venlo. Marieke van der Vlis en Ed de Rooij ondersteunden het complete peleton vanuit de Twinpack-volgbus. Op zondag reden de Twinpackers ook de officiële Ride for the Roses van circa 100 kilometer.

Argos Packaging

Een ander team dat met succes heeft meegedaan aan de Pre Ride for the Roses is dat van Argos Packaging. De rit van ruim 200 kilometer reed het team van Argos Packaging zonder problemen en kwam als een van de eerste teams aan in Venlo. Tijdens het weekend was er sprake van grote saamhorigheid binnen het team. Dit jaar was het de eerste keer dat Argos Packaging mee deed, maar dit evenement staat voor volgend jaar al weer op de agenda. Argos Packaging gaat het dan groter aanpakken en proberen een nog groter sponsorbedrag binnen te halen voor KWF Kankerbestrijding.

FrEsride

fresride-logoDe FrEsride is een door de groentesector georganiseerde variant op de Pre Ride for the Roses, waarvan de aankomsten zaterdag gezamenlijk in Venlo plaatsvonden. De deelnemers aan de FrEsride, met Greenpack als (hoofd)sponsor, droegen allemaal een speciaal FrEsride wielertenue en de meesten van hen namen op zondag ook deel aan de Ride for the Roses. De FrEsride heeft zich ten doel gesteld om extra gelden binnen te halen voor de KWF Kankerbestrijding. Voor aanvang van de FrEsride was al bekend dat dit bedrag de € 25.000 zou overstijgen.

Weber Marking Systems

Piet Vermeulen van Weber Marking Systems, een van de vele sponsors van de Ride for the Roses, reed dit jaar voor de derde keer mee met in de ruim 100 kilometer tellende fietstocht voor het goede doel.

Kijk voor meer informatie op www.ridefortheroses.nl.