HomeMachinesEtiketteren en printenVerpakkingsmachines onder de virtuele hamer

Verpakkingsmachines onder de virtuele hamer

Vrijdag 14 september is de kijkdag voor de online veiling ‘Industriële verpakkingsmachines te Hoogstraten (België)'. Wegens reductie van de bedrijfsvoorraad worden de machines via het online veilinghuis BVA-Auctions.com aangeboden. Het veilingaanbod bestaat uit circa 265 kavels met onder andere Cama kantonneermachines, Petri/145 cellofaneer- /envelopvouwmachines, Cavanna/40 industriële flow-wrapmachines en Tevopharm flowpackers. Daarnaast worden diverse etiketteermachines, krimp- en rekfolie machines, metaaldetectors, Markem printers, transportsystemen en banden aangeboden.

Kijkdagen

De verpakkingmachines kunnen op de kijkdag geïnspecteerd worden. Deze vindt plaats op 14 september van 10.00 tot 16.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom aan de aan de Riyadhstraat 32 in Hoogstraten België. De online veiling start op 14 september om 17.00 uur en sluit op dinsdag 18 september 2012.

BVA Auctions

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 2 miljoen bezoekers en meer dan 500.000 geregistreerden. In 2011 zijn in 1.700 veilingen 550.000 kavels verkocht. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA-Auctions.com altijd wat te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.bva-auctions.com of klik hier voor het complete aanbod.