HomeNieuwsVeilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen

Veilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen

nvc-logo-nieuwHet NVC organiseert in november twee opleidingsactiviteiten gericht op het veilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen. Op vrijdag 5 november vindt de 1-daagse NVC Workshop Wetgeving Voedselcontactmaterialen plaats. De interactieve 1-daagse workshop behandelt de voedselcontactwetgeving, geeft inzicht in het selecteren en beoordelen van testcondities, Good Manufacturing Practice (GMP) en traceability én geeft handvatten hoe hier mee om te gaan.

Op woensdag 10 november start de 3-daagse NVC Cursus Food Packaging. Na afloop van de NVC Cursus Food Packaging kent u, naast de wetgeving, ook de andere factoren die van belang zijn voor het veilig en kwalitatief verpakken van voedingsmiddelen en kiest u op basis van deze factoren de juiste verpakking bij uw te verpakken product of die van uw afnemer.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl.