HomeNieuwsUw product snel en effectief verpakt door FK Producties

Uw product snel en effectief verpakt door FK Producties

fkp-1

FK Producties uit Broekhuizen kan u uw verpakkingswerkzaamheden volledig uit handen nemen. FK Producties is gespecialiseerd in het verpakken van vollegrondsgroenten, maar kan op haar verpakkingslijnen uiteraard alle producten, van food tot non food, voor u verpakken. De activiteiten van FK Producties bestaan uit het verpakken in zowel net als in flow van allerlei producten, het volledig verzorgen en afwikkelen van de order en het verstrekking van producten, verpakkingsmateriaal en transport.

fkp-2

 

FK Producties verpakt een groot aantal producten, waaronder spruiten, asperges en prei, op verticale verpakkingsmachines. “Doorgaans worden deze producten verpakt op een horizontale verpakkingsmachine, maar het voordeel van verticaal verpakken is dat het sneller en effectiever is. Voor zover ik weet zijn wij de enige speler in de markt die producten als spruiten, prei en asperges verticaal verpakt”, zegt Paul Rouwet van FK Producties.

FK Producties heeft haar activiteiten op het gebied van verticaal verpakken gerealiseerd in samenwerking met VH Verpakkingsmachines uit Weert.

fkp-3

Voor meer informatie:
Paul Rouwet
FK Producties
Hilkensbergweg 7
5872 CH Broekhuizen
T (077) 463 42 05
www.fkproducties.nl
paulrouwet@hotmail.com