HomeNieuwsUitgebreide fotoreportage easyFairs Empack Brussel

Uitgebreide fotoreportage easyFairs Empack Brussel

empack-brussel-2010-collage

fotoVorige week woensdag en donderdag werd door easyFairs de verpakkingsbeurs Empack georganiseerd in Brussels Expo. Tijdens deze editie van easyFairs Empack konden bezoekers terecht bij bijna driehonderd exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector en kon er worden genetwerkt met bestaande en nieuwe contacten.

Klik hier voor de fotoreportage…

empack-logoHoewel de bezoekersaantallen op de eerste dag tegenvielen in verband met een betoging van tienduizenden demonstraten in Brussel en een oproep van de politie om daarom weg te blijven uit de Belgische hoofdstad in een poging om de verkeershinder te beperken, maakte de tweede dag veel goed en was het overgrote deel van de standhouders na afloop tevreden over het verloop van de beurs. Al met al blikken zowel de organisatie als de standhouders over het algemeen terug op wederom een geslaagde editie van easyFairs Empack in Brussel.

De eerstvolgende editie van easyFairs Empack vindt plaats op 15 en 16 maart 2011 in Den Bosch.

Uiteraard was ook de redactie van PackOnline.nl aanwezig op easyFairs Empack in Brussel voor het maken van een uitgebreide reportage met foto's van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer!

Klik hier voor de fotoreportage…