HomeNieuwsBedrijven en personenTwinpackers fietsen weer mee voor het goede doel

Twinpackers fietsen weer mee voor het goede doel

twinpack

In het eerste weekend van september wordt voor de negende keer de ‘Pre Ride for the Roses' verreden. De opbrengst van deze fietstocht, welke wordt georganiseerd door de sierteeltsector, is bestemd voor KWF Kankerbestrijding. De Twinpackers doen alweer voor het derde jaar mee en streven ernaar het recordbedrag van vorig jaar (€ 5.660) te overtreffen. Ook dit jaar zal Twinpack weer het enige verpakkingsbedrijf zijn wat ook actief meefietst en op die manier geld zal inzamelen voor het goede doel, kankerbestrijding in de breedste zin van het woord.

twinpack-logoTeam Twinpack bestaat uit twee fietsers en twee begeleiders. Erik Vink en Gerben Bouma zullen op zaterdag 4 september van veiling FloraHolland Aalsmeer naar veiling FloraHolland Venlo (ruim 200 km) fietsen. Marieke van der Vlis en Ed de Rooij ondersteunen het complete peleton van “Team Aalsmeer” vanuit de Twinpack-volgbus. Op 5 september zullen de Twinpackers ook de officiële ‘Ride for the Roses' (100 km) rijden.

Help deze enthousiaste Twinpackers aan een recordbedrag. Ga naar de website www.twinpack.nl en vul het donatieformulier in!

Bron: Hortinews.com