HomeNieuwsBedrijven en personenTevredenheid bij Sormac tien jaar na een verse start

Tevredenheid bij Sormac tien jaar na een verse start

Op 1 mei 2013 is het exact tien jaar geleden dat directeur Bert Haffmans een verse start maakte met Sormac vanuit het faillissement van Backus Sormac. Een decennium later mogen we volmondig spreken over: Sormac, leading in technology. “De focus in de beginjaren was voornamelijk op vertrouwen en kwaliteit. Dat waren toch wel de kernwoorden die dagelijks op de werkvloer van Sormac werden gebezigd”, zo vertelt Haffmans. “Dat had echt prioriteit. Nu zijn we tien jaar verder en leveren wij tevreden klanten onze technologisch hoogstaande producten.”

Vertrouwen

“We ontwikkelen ons zeer voorspoedig en dat is hoofdzakelijk te danken aan onze klanten, agenten en leveranciers die ons de afgelopen tien jaar hun vertrouwen hebben gegeven. We hebben een uitgebreid leveringsprogramma, onze klanten weten ons te vinden en we hebben een indrukwekkend en wereldwijd netwerk van vakkundige en enthousiaste agenten die ons dagelijks ondersteunen. Van Australië tot Canada en van Maleisië tot Rusland. Onze groenteverwerkingsmachines zijn echt overal te vinden.”

Beurzen

“Een andere succesfactor is ongetwijfeld onze deelname aan de vele beurzen over de gehele wereld. De Fruit Logistica beurs in Berlijn en de United Fresh in de VS dragen bijvoorbeeld jaarlijks bij aan een excellente verstandhouding met klanten. Tijdens deze komende United Fresh, van 14 tot en met 16 mei in San Diego, is Sormac vanzelfsprekend weer prominent aanwezig. Het zijn uitstekende momenten om nieuwe contacten op te doen, bestaande uit te bouwen en om direct en persoonlijk respons te krijgen van onze doelgroep.”

Innovatie

“Uitbreiding was een absolute noodzaak en daarom hebben we ons bedrijfspand fors uitgebreid,” zo vervolgt Bert Haffmans. “Wij blijven moderniseren en onze gehele machineproductie efficiënter vormgeven. Innovatie is hierbij het sleutelwoord. Om jaren vooruit te blijven denken hebben we gekozen voor een Technicum: een extra technologieafdeling waar we voortdurend nieuwe productieprocessen en machineoplossingen ontwikkelen. Wij voeren in ons nieuwe Technicum tests, proeven en demonstraties uit om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan het functioneren en hanteren van onze machines en aan de materialen die wij gebruiken. Complexiteit, efficiëntie, duurzaamheid en spaarzaamheid gaan in ons Technicum en dus ook in onze bedrijfsvoering hand in hand en daar profiteren onze klanten van.”

Leider

“Grote dank dus aan onze klanten,” zo besluit Bert Haffmans. “Samen zijn we met een goed gevoel een nieuwe weg ingeslagen. Wij kijken slechts een kort moment tevreden terug. We kijken liever naar de toekomst want die blijft ons uitdagen. We leiden en willen leider blijven. Dat kan alleen als we blijven luisteren naar de hoge eisen van onze klanten en dat blijven we dus doen. Iedere dag!”

Kijk voor meer informatie op www.sormac.nl.