HomeNieuwsSpeciale website revolutionair transportsysteem broedeieren

Speciale website revolutionair transportsysteem broedeieren

Het transport van broedeieren zal met de komst van het HatchCargoSystem volgens Twinpack nooit meer hetzelfde zijn. Alle informatie over dit revolutionaire transportsysteem voor broedeieren kan per 1 maart bekeken worden op een speciale website. Het HatchCargoSystem van Twinpack is in alle opzichten anders dan de huidige transportsystemen voor broedeieren. Het gebruik van de zware transporttrolleys behoort namelijk tot het verleden.

Hiervoor in de plaats heeft Twinpack een ingenieus systeem ontwikkeld van zelfdragende kunststof broedladen en een speciale pallet. Als belangrijkste voordelen gelden: geen investeringen in dure transporttrolleys en ook geen onderhoud hieraan, tot 30% meer eieren op dezelfde auto, minder breuk aan de broedeieren, zeer hygiënisch, zeer ergonomisch en zeer duurzaam.

Om onze internationale klanten te overtuigen van de voordelen van het HatchCargoSystem biedt Twinpack het gratis “try-it-yourself pakket” aan. Kosteloos sturen wij u 1 Hatch Cargo pallet en 20 Hatch Cargo broedladen toe. Op die manier kunt u zelf testen en uzelf overtuigen van het vernuft van het systeem en daarmee al haar voordelen.

Kijk voor meer informatie op www.hatchcargosystem.com of stuur een e-mail naar sales@twinpack.nl.