HomeNieuwsSkillpack levert tweede kleinpakmachine voor het verpakken zonder schaal aan tomatenkwekerij Gebr....

Skillpack levert tweede kleinpakmachine voor het verpakken zonder schaal aan tomatenkwekerij Gebr. Duijvestijn

skillpack-duijvestijn

Vorige week is er door Skillpack, een internationaal opererende organisatie welke gespecialiseerd is in verpakkingssystemen, een tweede kleinpakmachine voor het verpakken zonder schaal geplaatst bij tomatenkwekerij Gebr. Duijvestijn.

skillpack-logoNormaal gesproken bestaan kleinpaktomaten (six-pack en four-pack) uit een aantal (zes of vier) tomaten op een schaaltje met daaromheen een plastic folie. Met deze machine kunnen de tomaten dus ook verpakt worden zonder schaaltjes. Door een toenemende vraag naar verpakkingen zonder schaal is er door tomatenkwekerij Gebr. Duijvestijn besloten een tweede machine aan te schaffen. Hierdoor wordt het voor het bedrijf mogelijk om beter in te spelen op de vraag naar deze verpakking.

De aanschaf van een tweede machine die verpakkingen zonder schaal kan afleveren is volgens tomatenkwekerij Gebr. Duijvestijn een goede ontwikkeling voor het milieu en de weg naar een duurzamere toekomst. Verpakken zonder schaaltjes zorgt namelijk voor minder restafval bij de consument.

Kijk voor meer informatie op www.skillpack.nl.

Bron: Weblog Gebr. Duijvestijn