HomeMachinesAandrijven en besturenSigmaControl op Empack Den Bosch 2010

SigmaControl op Empack Den Bosch 2010

sigmacontrol-robot-1

SigmaControl, innovatief vooruitloper op het gebied van industriële automatisering , is aanwezig op standnummer E1205 en zal op donderdag 8 april om 13.00 uur deelnemen aan de learnshop waar zij  samen met Codian Engineering een presentatie zal geven met als thema ‘Robot technology versus loonkosten'.

sigmacontrol-zenon-2
Uitgekiende Look & Feel, reduceren van verkeerde bediening: de WPF-elementen in zenon 6.50 ondersteunen een  aantrekkelijk uiterlijk en verbeterde efficiëntie.

sigmacontrol-logoMet de ‘EDGE'- technologie introduceert SigmaControl SIGMATEK’s nieuwe generatie ‘high performance controls' met laag stroomverlies. Live demo’s gebaseerd op het Hard Real-Time VARAN, Safety integratie en aansturing asynchrone AKM motoren met Dias Drive 100 via ETV panel met LASAL screen. Met de Delta Robot SDR 100, laat SigmaControl zien dat meerdere robots binnen één controller, bestuurd met behulp van een SIGMATEK oplossing snel en krachtig genoeg zijn  om alle product vervolging, machine motion, logic, HMI, en vision te realiseren. Daarnaast introduceert SigmaControl LIVE op de stand het nieuwe zenon 6.50 HMI/SCADA pakket voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van projecten met een op maat gemaakt ontwerp.

sigmacontrol-zenon-4
SigmaControl demonstreert ‘LIVE' hoe een enkelvoudige controller Robotica, Motion, Logic, HMI, Communicatie en een koppeling naar Vision integreert.

Kijk voor meer informatie op www.sigmacontrol.eu.