HomeNieuwsSchut Systems neemt deel aan Logistica 2009

Schut Systems neemt deel aan Logistica 2009

schut-systems

Waarom handmatig als het eenvoudig kan? Verpakkingsmachines worden steeds sneller en geavanceerder. De kartonneermachines van Schut Systems doen daar gewoon niet aan mee! Eenvoudige machines met lage snelheden, juist daarin ligt de kracht van de Twinseal, de Spartan en de Kansas. Bij de Twinseal en Spartan kartonneermachines wordt het te verpakken product handmatig of automatisch in een voorgelijmde doosje geschoven en worden beide kleppen machinaal met lijm gesloten.

De Kansas dozenopzetmachine vormt een plano doos of tray van het type Fefco 0421/422/423/427/429/435 machinaal tot een tray die makkelijk (handmatig) te vullen is. De machine laat zich binnen 1 minuut eenvoudig omstellen naar een ander formaat met behulp van een joystick. De opzetsnelheid bedraagt max. 20 dozen per minuut.

De overstap van handmatig verpakken naar semi-automatisch verpakken is met deze machines al snel rendabel. Het mes snijdt dan aan 2 kanten. Er worden loonkosten bespaard en de constructie van de doos kan goedkoper worden door bijvoorbeeld een geplakte huls in plaats van een doos met autolockbodem in te zetten.

Het laat zich eenvoudig uitrekenen wat de terugverdientijd is bij een investering. Een bijkomend aantrekkelijk punt is dat de machines van Schut Systems ook te huur zijn.

Schut Systems zal deelnemen aan de Logistica in Utrecht van 10 t./m 14 november a.s. U vindt Schut Systems in stand 09B093.

Voor meer informatie:
Virgien Jonker
Schut Systems
Loubergweg 22
6961 EK Eerbeek
T (0313) 67 45 00
F (0313) 67 45 50
www.schutsystems.com
info@schutsystems.com