HomeNieuwsBedrijven en personenSamenwerking BührmannUbbens en NVC

Samenwerking BührmannUbbens en NVC

buhrmann-nvc

Totaalleverancier en verpakkingsspecialist BührmannUbbens gaat samenwerken met het NVC Nederlands Verpakkingscentrum. Vanaf dit najaar krijgen de verpakkingsdeskundigen van BührmannUbbens een intensieve training op gebied van verpakkingsmaterialen en de toepassingen van deze materialen.

buhrmann-nvc-logoHet betreft hier trainingen op maat. Met deze trainingen waarborgt BührmannUbbens de kennis en kunde van haar verpakkingsspecialisten en kan zij haar klanten een optimaal verpakkingsadvies garanderen. De trainingen worden afgesloten met een toetsing afgenomen door het NVC.

Oscar Faber, manager NVC opleidingen en trainingen: “Voor BührmannUbbens ontwikkelen wij een speciaal trainingstraject waarbij alle verpakkingsadviseurs hun kennis verder verdiepen en verbreden.”

Marcel Baelemans, business development manager BührmannUbbens Packaging: “Onze klantenkring is zeer breed, evenals ons assortiment. Het leveren van producten is één, maar nog belangrijker vinden wij dat onze klanten kunnen rekenen op een uitstekende productkennis en advies.”

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl of stuur een e-mail naar info@buhrmannubbens.nl.