HomeMachinesAandrijven en besturenRobertpack presenteert zich op de Macropak

Robertpack presenteert zich op de Macropak

Robertpack presenteert zich op de Macropak als System Integrator van Fanuc en Yaskawa Motoman robotsystemen voor picking, packing, palletising en handling. Wij tonen op onze stand o.a. een cel met een snelle Fanuc M-3i delta pickerrobot met geïntegreerde IR Vision voor het exact detecteren van het product. Belangrijk voordeel van de M-3i delta pickerrobot is, dat door de grote verticale slag, producten ook perfect onder in de doos geplaatst kunnen worden.

Bedo Verpackungstechnik

Voor complete lijnen doosinpaklijnen met hoge mate van bedrijfszekerheid werkt Robertpack samen met bedo Verpackungstechnik uit Duitsland. Op onze stand tonen wij een volautomatische dozenopzetmachine voor Amerikaanse vouwdozen. bedo levert een compleet programma van dozenopzetters en -sluiters, wraparound systemen, tray- en dekselopzetters van hoogwaardige kwaliteit en deze passen uitstekend in de complete eindverpakkingsoplossingen die door Robertpack worden ontworpen en gerealiseerd.

Universele gepatenteerde grijper

Specifiek voor het palletiseren van blik, los op trays, gebundeld in 4, 6, 8, 12, 18, 24 of 30 pack krimpverpakking, toont Robertpack een universele, gepatenteerde grijper.

Macropak 2012 – Hal 8 – Stand D090

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl of stuur een e-mail naar info@robertpack.nl.