HomeNieuwsPET Power breidt assortiment wederom verder uit

PET Power breidt assortiment wederom verder uit

PET Power wil u graag op de hoogte houden van nieuwe verpakkingsontwikkelingen, nieuwe vormen, nieuwe sluitingsmogelijkheden en decoratietoepassingen, maar ook over marktontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn. Zo presenteert PET Power met gepaste trots twee nieuwe knijpflessen in een ovale vorm, heeft het samen met een specialist op het gebied van tamper-evident sluitingen tien nieuwe doppen ontwikkeld voor al haar standaard potten met tamper-evident monding, heeft het bij twee bestaande modellen de nek finish aangepast en voegt het een nieuwe ovale fles toe aan haar standaard assortiment.

Uitbreiding standaard assortiment met twee squeezable ovale flessen

PET Power presenteert met gepaste trots twee nieuwe knijpflessen in een ovale vorm. Het betreft hier twee flessen die weliswaar bijna identiek lijken, maar die door kleine verschillen in het design toch uniek zijn. De Ohadi Squeeze 300ml en de Oregon Squeeze 285ml zijn beide ovale vormen met een fraai terugliggend etiketvlak. Voorzien van het zeer gangbare nek type 38SP400 kunnen ze daardoor met veel standaard doseerdoppen worden gecombineerd.

Tien nieuwe tamper-evident deksels in one-stop-shop assortiment

PET Power heeft samen met een specialist op het gebied van tamper-evident sluitingen, tien nieuwe doppen ontwikkeld voor al haar standaard potten met tamper-evident monding. Speciaal voor de 82, 89, 100 en 110 mm nekmaat hebben we een double TE band en meerdere single TE band-deksels ontwikkeld. Deze deksels van hoogwaardige kwaliteit worden in een speciale actiedoos gepresenteerd. In de doos zit tevens een voorbeeld van een perfecte dop/pot combinatie.

Twee tamper-evident modellen toegevoegd aan bestaande familie

PET Power heeft bij twee bestaande modellen de nek finish aangepast. Bij de 700ml en 1000ml van de bestaande Recessed Cylindrical familie, is een tamper-evident (T/E) ring aangebracht. Deze modellen met een 82 RTS nek finish, kunnen nu zowel zonder als met T/E ring worden besteld. Juist voor allerlei voedings-en farmaceutische artikelen is de extra zekerheid een must voor de gebruiker.

Nieuw: 730ml ovale fles in standaard assortiment

PET Power voegt een nieuwe ovale fles toe aan haar standaard assortiment. Deze statige ovale fles heeft een inhoudsmaat van 730ml. De fles heeft twee grote vlakke presenteervlakken aan de voor- en achterzijde en de zijkanten en hals worden fraai afgerond. Ideale vormen voor alle decoratietechnieken. De fles wordt geproduceerd met de gangbare 28SP410 nek finish en kan zo met veel verschillende sluitingen worden gecombineerd.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naarinfo@petpower.eu.