HomeMachinesEtiketteren en printenPallets etiketteren zonder productiestop dankzij LA 4050P van Weber Marking Systems

Pallets etiketteren zonder productiestop dankzij LA 4050P van Weber Marking Systems

weber-la4050p

De pallet-etiketteerder LA 4050P is een nieuw systeem van Weber Marking systems waarbij geen productiestop nodig is om het etiket op de pallet aan te brengen. Deze innovatie is mogelijk doordat het etiket contactloos op 1, 2 of 3 zijden van de pallet wordt aangebracht.

weber-la4050p-2De LA4050P is volgens de leverancier perfect in te zetten voor de vervangingsmarkt, maar ook interessant voor integratoren en OEM-bedrijven, waar de etiketteerder in de lijn staat achter een palletizer, foliewikkelaar, krimphoesinstallatie of robot. Het systeem neemt weinig ruimte in beslag en de beweging van de arm is zo uitgevoerd dat wanneer de perslucht wegvalt er geen beschadiging aan de pallet of machine kan plaatsvinden. Weber Marking Systems heeft deze unieke beweging gepatenteerd.

weber-logoVeiligheid en toegankelijkheid staan bij de LA4050P voorop. Zo is het systeem volledig afgeschermd en zijn er aparte deuren voor de servicedienst en operator. Daarnaast is ook de bovenkant van het systeem afgesloten om stof buiten te houden. De geïntegreerde service-intervalteller geeft aan wanneer het systeem toe is aan een servicebeurt. De printengine is met vier schroeven uit te wisselen met een reserve printengine, zodat de productie volgens de leverancier te allen tijde door kan gaan.

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl.