HomeNieuwsBeurzen en evenementenPackaging Innovations nu ook in Amsterdam

Packaging Innovations nu ook in Amsterdam

easyfairs-logoNa de succesvolle edities van Packaging Innovations in London, Birmingham, Barcelona en Warschau is het nu de beurt aan Amsterdam. In het creatieve centrum van Nederland én in een sfeervolle locatie, de Passenger Terminal, zal op 31 november en 1 december 2011 voor de eerste keer Packaging Innovations Amsterdam plaatsvinden.

De rol van verpakking als commercieel instrument wordt steeds groter. Als u weet dat 70% van de aankoopbeslissing voor het schap plaatsvindt en dat ieder mens minimaal 7 verpakkingen per dag openmaakt, is deze beurs een logische aanvulling op de verpakkingsbeurzen in Nederland. De bestaande verpakkingsbeurzen worden gedomineerd door technologie, productielijnen en machines en de bezoekersdoelgroep bestaat met name uit technische vakmensen.

Maar waar kunt u als verpakkingsspecialist, brand manager of marketeer uw inspiratie opdoen? Waar kunt u nieuwe materialen of ontwerpen zien? Vanuit deze vraag uit de markt lanceert easyFairs Packaging Innovations ook in Nederland: de beurs voor iedereen die weet dat verpakking meer is dan ‘Putting a box around a product'.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com.