HomeNieuwsPackable introduceert wereldprimeur op Packaging Innovations in Amsterdam

Packable introduceert wereldprimeur op Packaging Innovations in Amsterdam

packable-logoTijdens de beurs Packaging Innovations in Amsterdam presenteert Packable in samenwerking met Bunzl een totaal nieuw verpakkingsconcept: HaloPack. Met dit milieuvriendelijke verpakkingsconcept voor voedingsmiddelen bieden de ontwikkelaars eindeloze nieuwe mogelijkheden voor de voedingsbranche. De basis van HaloPack is duurzaam zelfs gerecycled, bedrukt plano karton. Bijzonder is dat de productie van HaloPack in lijn wordt geplaatst met het afvulproces van de voedingsmiddelenfabrikant. Daardoor kunnen dagverse voedingsmiddelen zonder migratie van karton en inkt verpakt worden. Een milieuvriendelijke verpakking die middels een topseal gasdicht wordt gemaakt. Daarmee bieden wij onze klanten een perfect geconserveerd product.

100% duurzaam

Packable en Bunzl willen de verpakkingsmarkt voor voedingsmiddelen samen veroveren met echte duurzaamheid. Met HaloPack worden oneindig veel nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Er wordt gerecycled karton gebruikt en de verpakkingen worden geproduceerd op energiezuinige machines. Bovendien kan er door de vorm en materiaal tot 90% bespaard worden op logistiek en transport. Met zo min mogelijk grondstofverbruik worden de verpakte producten dus optimaal beschermd.

Maak kennis met HaloPack

HaloPack is ontwikkeld en gepatenteerd door Packable en zal exclusief door Bunzl worden gedistribueerd. Voor het eerst staat Packable met dit totaal vernieuwende verpakkingsconcept op de beurs. Op woensdag 30 november en donderdag 1 december is HaloPack te vinden op Packaging Innovations in de Passenger Terminal in Amsterdam.

halopack-1

Kijk voor meer informatie op www.packable.nl.