HomeNieuwsOptimaal wikkelen met minimale kosten

Optimaal wikkelen met minimale kosten

evc-logoWat is uw eerste vraag wanneer u wikkelfolie gaat bestellen? Wat kost het? Er wordt de laatste maanden nogal wat gespeculeerd over de prijs van wikkelfolie. De kiloprijs stijgt, de kiloprijs daalt, de kiloprijs stabiliseert en vervolgens zeggen kenners dat de kiloprijs weer gaat dalen en andere kenners zeggen dat de prijs weer gaat stijgen. Dat de kiloprijs een essentieel onderdeel is van uw inkoopgedrag is een logica die staat. Maar weet u ook wat het kost om een pallet te wikkelen?

Uiteraard hangt dit nauw samen met de kiloprijs maar is vaak niet doorslaggevend. Grote verschillen in kwaliteit, waarbij de productiemethode en type grondstoffen een belangrijke rol spelen, bepalen tenslotte de hoeveelheid folie die u moet verbruiken om een pallet optimaal te stabiliseren. Oftewel, hoe minder folie u verbruikt des te minder geld het kost om de pallet te wikkelen en u helpt ons milieu.

Maar hoe komt u aan de wetenschap dat anders wikkelen geld en afval besparen? Door samen met ons te onderzoeken welke folie het beste past bij uw wikkelmachine en lading. Onze ‘wikkelspecialisten' zullen samen met u onze veelbesproken EasyWrap® test uitvoeren waarbij zal blijken dat u wel of niet kunt besparen. Besparingen kunnen oplopen tot wel 65%.

Nodig daarom één van onze 5 specialisten uit om samen, met u, de uitdaging aan te gaan. Tevens kunnen onze specialisten alles aan u uitleggen over andere mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van machinaal- en handwikkelen. Denkt u daarbij eens aan ons Rent-a-Wrapper huurconcept waarmee u voor korte en langere periode, economisch verantwoord, een palletwikkelmachine huurt. Ook ons ergonomisch handwikkelsysteem LiteWrapper heeft al veel tevreden ‘wikkelaars' opgeleverd.

evc-folie

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl of stuur een e-mail naar info@evc-verpakking.nl.