HomeNieuwsBedrijven en personenOpti-Pack ziet kansen door overname Graham door Accraply

Opti-Pack ziet kansen door overname Graham door Accraply

accraply-graham-optipack

Accraply heeft de overname van Graham Engineering, een in Engeland gevestigd bedrijf gespecialiseerd in sleevemachines en eiketteermachines, aangekondigd. Eric Treffers van Opti-Pack, dat Graham op vertegenwoordigd, is positief gestemd over de overname. “Wij zullen de machines van Graham op de markt blijven brengen en in de toekomst wellicht ook andere machines uit het omvangrijke assortiment van Accraply. Ik zie de toekomstige samenwerking met Graham en Accraply dan ook positief tegemoet”, aldus Eric Treffers van Opti-Pack in een reactie op de overname van Graham door Accraply.

Robin G. Leonard, president van Accraply, verwacht door de overname van Graham het marktaandeel van Accaply wereldwijd en met name in Europa uit te kunnen breiden. “Door de overname van Graham krijgt Accraply een nog completer aanbod van sleevemachines en eiketteermachines. Het marktaandeel van Graham wordt door de overname eveneens versterkt, doordat Graham nu gebruik kan maken van het wereldwijde verkoop- en servicenetwerk van Accraply”, aldus Robin G. Leonard van Accraply.

Graham heeft in haar bestaan een reputatie opgebouwd wat betreft kwaliteit en innovatie. Tony Couling, managing director van Graham, is trots om de samenwerking aan te gaan met Accraply en Barry-Wehmiller. “Ik kijk uit naar de toekomst, want door de overname door Accraply kunnen we ons nog meer op productinnovatie richten en kunnen we ons klantenbestand en assortiment verder uitbreiden”, aldus Tony Couling van Graham.

Voor meer informatie:
Eric Treffers
Opti-Pack
T (070) 321 00 31
F (070) 367 09 42
www.optipack.nl
info@optipack.nl