HomeNieuwsOnline pallets in- en verkopen via Palletmatch: eenvoudig en milieuvriendelijk

Online pallets in- en verkopen via Palletmatch: eenvoudig en milieuvriendelijk

palletmatch-screenshot

In Europa zijn naar schatting ruim twee miljard pallets in omloop. In Noord-Amerika, Azië en de rest van de wereld nog miljarden meer. Een aanzienlijk deel van deze pallets worden inefficiënt gebruikt, staan te wachten op lading, of leeg op voorraad gehouden voor het hoogseizoen, of verzameld om te worden doorverkocht aan een eventuele volgende gebruiker.

Grote bedragen gaan op aan ongebruikte pallets, transport van lege pallets of het vinden van een geschikte koper of gebruiker. De productie van pallets verbruikt wereldwijd onvoorstelbare hoeveelheden hout terwijl veel te veel pallets terecht komen op afvalverwerking of worden verbrand terwijl ze nog uitstekend bruikbaar zijn.

palletmatch-logoPalletmatch biedt een eenvoudige en milieuvriendelijke oplossing die het gebruik van pallets veel efficiënter maakt en het slepen met lege pallets aanzienlijk vermindert. Uw bedrijf bespaart tijd en geld en draagt bij aan de vermindering van pallet afval. Palletmatch is volgens de organisatie achter het initiatief dan ook een perfect hulpmiddel voor iedere organisatie die pallets koopt, verkoopt, repareert of afvoert.

Palletmatch brengt degene die pallets zoekt in contact met degene die pallets aanbiedt. Kopers met verkopers, importeurs met exporteurs, producenten met distributeurs. Palletmatch is volkomen onafhankelijk van palletproducenten, handelaren, verhuurders of service organisaties.

Voordelen

  • Palletmatch is volledig gratis voor kopers.
  • Eenvoudig toegankelijk en makkelijk zoeken. De Palletmatch website is zeer gebruiksvriendelijk en biedt duidelijke informatie over de pallets die te koop worden aangeboden.
  • Palletmatch is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken.
  • Verkopers kunnen het type, aantal, datum en locatie waar de pallets beschikbaar komen vooraf kenbaar maken voor potentiële kopers.
  • Kopers kunnen direct per email geïnformeerd worden over nieuwe aanbiedingen van pallets die aan de opgegeven eisen voldoen.
  • Veel kopers en verkopers zorgen voor concurrerende prijsniveaus.
  • Palletmatch is de ideale locatie voor het kopen en verkopen van “niet standaard” pallets die men gebruikt onder speciale omstandigheden, producten of bijzondere afzetmarkten of landen.
  • Palletmatch is een Business to Business platform aanvullend aan andere bestaande pallet diensten. Palletmatch helpt bedrijven die eigen pallets kopen of verkopen om zowel nationaal als internationaal de waarde van hun pallet transacties te maximaliseren.
  • Palletmatch vermindert de uitstoot van uitlaatgassen die ontstaat door het transport van lege pallets over lange afstanden.
  • Waarom bomen kappen voor de productie van nieuwe pallets wanneer er uitstekend bruikbare pallets te koop staan?

Introductieaanbieding

De eerste vijftig inschrijvers die zich aanmelden via PackOnline.nl, kunnen tot eind 2010 gratis gebruik maken van Palletmatch. Geen inschrijfkosten, geen abonnementskosten, geen advertentiebijdrage, helemaal niets! Gebruik bij registratie de promotiecode PACKONLINE.

Kijk voor meer informatie op www.palletmatch.com.