HomeMachinesEtiketteren en printenNieuwe Master Serie printer controller: tool voor hoge resolutie coderen en markeren

Nieuwe Master Serie printer controller: tool voor hoge resolutie coderen en markeren

koningh-k-pad-controller

De nieuwe Master Serie printer controller, welke beschikbaar is bij De Koningh Coding & Labeling, kan omgaan met alle typen variabele data, tekst of afbeeldingen. “De controller is in staat om simultaan te draaien tot 8 printkoppen met een snelheid van 1 meter per seconde. Ook detecteert het automatisch de verbonden koppen: Xaar 18, 34 of 54mm, SEIKO 72mm en zelfs een combinatie van  verschillende types printkoppen. Het is de meest intelligente controller in de geschiedenis als het gaat om aansturing van inkjetprinters”, aldus leverancier De Koningh Coding & Labeling.

koningh-logo-nieuwModern

Met zijn touchscreen, kleurenafbeeldingen en geïntegreerde ontwerp software, biedt de  Master-serie controller een simpele user interface die compleet, aantrekkelijk en intuïtief is. De controller is volledig programmeerbaar en aanpasbaar.

Communicatie

De Master-serie controller heeft 5 communicatiepoorten en tot 15 inputs/outputs. De controller past op alle typen applicaties en levert toegang tot alle standaard communicatiesoorten die in de industrie gebruikt worden: RS232, Ethernet, USB en WiFi.

Aanpasbaarheid

De Master-serie controller is verenigbaar met 12 modellen printkoppen en verkrijgbaar in 9 verschillende uitvoeringen. Met een eindeloze uitbreiding van het geheugen via de USB poort is de controller volgens De Koningh Coding & Labeling een technisch hoogstandje.

Integreerbaar

Stand-alone of online, de Master-serie controller is overal te integreren met ontwerpsoftware (CodeX®) of database linking software (PADDI). Bovendien wordt het middels gebruik van RiX®, een ‘Data Brug’ gelegd tussen verkoop, productie en logistiek. Een bijkomend voordeel is volgens De Koningh Coding & Labeling dat de verschillende codeertechnologiën real time gemonitord worden en alle productie- informatie centraal is opgeslagen.

“Kortom, deze hoogbegaafde, flexibele maar bovenal betrouwbare Master Series Controller, geeft de industrie de meest complete en efficiënte oplossing voor haar identificatie- en traceability applicaties”, benadrukt men bij De Koningh Coding & Labeling.

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.