HomeNieuwsNEWTEC presenteert nieuwe high speed appelweger

NEWTEC presenteert nieuwe high speed appelweger

jasa-newtec

NEWTEC, de Deense producent van industriële wegers, presenteert een nieuwe lineaire weger speciaal ontwikkeld voor appels en peren. NEWTEC heeft de jarenlange ervaring die zij hebben met het wegen en verpakken van delicaat hardfruit vertaald in een nieuwe serie wegers. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie wegers is met name de product handling nog verder verbeterd.

jasa-logoZo is de 14-kops weger voorzien van een invoer met unieke draaiende borstels om bruggen tussen de invoergoten te voorkomen. De weger heeft ook een zeer productvriendelijk product verzamel systeem met kantelende soft belts, de zogenaamde Slides. Hiermee wordt het gewogen product zeer voorzichtig, maar toch met grote snelheid en precisie naar de verpakker geleid. Met snelheden tot 45 verpakkingen per minuut kan de weger gecombineerd worden met de meeste appelverpakkers, zoals verpakkingsmachines voor draagtassen, stropzakken, trays, etc. Het uitvoersysteem is daarnaast ook voorbereid voor het gebruik met meerdere verschillende verpakkers tegelijk.

De 2014PCS-Slide beleeft zijn primeur op de Interpoma in Bolzano, Italië (4 t/m 6 november) op stand D24-54.

NEWTEC wordt in Nederland al meer dan 25 jaar vertegenwoordigd door JASA. Op de stand in Bolzano zullen gedurende de beurs mensen van JASA en NEWTEC aanwezig zijn.

Voor meer informatie:
JASA
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
T +31 (0)72 561 27 00
F +31 (0)72 562 54 07
www.jasa.nl
sales@jasa.nl