HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Nedpack stelt Prorunner mk5 centraal op Empack Den Bosch

Nedpack stelt Prorunner mk5 centraal op Empack Den Bosch

nedpack-empack-den-bosch-2010

Nedpack toont op de Empack in Den Bosch haar jongste versie van de Prorunner mk5 productlift. De Prorunner mk5 is nog scherper geprijsd dan voorheen en biedt ongekende mogelijkheden voor het op juiste hoogte brengen van een brede range producten.

nedpackBezoekers van de Empack, die op 7 en 8 april in Den Bosch plaatsvindt, zullen zien dat het flexibel afen aanvoeren van producten op elk denkbare hoogte, nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar was. Nedpack toont op stand T1818 de nieuwste uitvoering van de Prorunner mk5. Voor slechts € 6.750,- levert Nedpack deze onderhoudsvriendelijke en doordachte productlift, inclusief aan- en afvoerbaan en veilige afscherming.

Compact en flexibel

De Prorunner mk5 biedt voor de prijs van een discontinu transporteur de snelheid en capaciteit van een continu productlift. Daarbij is de Prorunner mk5 zeer compact en ongekend flexibel. De Prorunner mk5 is bovendien ongekend gastvrij. Of het nu gaat om dozen, kratten, trays of zakgoed, deze slimme productlift brengt ze allemaal en zonder kritische productovergangen naar elk gewenst niveau.

Lage onderhoudskosten

Een minimaal aantal bewegende delen, zorgt samen met de gesloten aandrijving voor de laagst mogelijke onderhoudskosten en een zeer lange levensduur. Mede om deze redenen worden de Prorunner liften van Nedpack door veel OEM’s, systeemintegrators en fabrikanten van transportsystemen toegepast. Nedpack verticaal transporteurs voldoen aan de strengste hygiëne eisen en zijn ook verkrijgbaar in RVS-uitvoering.

Over Nedpack

Nedpack is een van de toonaangevende spelers in de markt van eindverpakkingssystemen. Als producent van palletiseermachines, productliften en professioneel serviceverlener onderscheidt Nedpack zich met een eigentijdse visie en aanpak. Innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde staan daarbij hoog in het vaandel.

Kijk voor meer informatie op www.nedpack.nl.