HomeNieuwsNAWI introduceert nieuwe sorteerlijn voor kratten

NAWI introduceert nieuwe sorteerlijn voor kratten

NAWI, producent van logistieke oplossingen, slachtlijnen en snijlijnen voor de internationale voedingsmiddelenindustrie, introduceert een nieuwe krattensorteerlijn. Deze sorteerlijn kan 3000 kratten per uur sorteren op filiaalniveau. De hoge snelheid zorgt voor kortere leadtimes. Dat betekent dat de flexibiliteit voor bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie is toegenomen. Met deze sorteerlijn kunnen zij dus nog sneller reageren op de vraag van de retailers.

Met behulp van de nieuwe sorteerlijn, kan er meer volume gerealiseerd worden met minder mensen. Dit levert een terugverdientijd op van minder dan twee jaar. Daarnaast kunnen de retailers hun logistieke kosten terugdringen, doordat kan worden volstaan met cross docking.

“Binnen de voedingsmiddelenbranche is een toenemende vraag naar logistieke oplossingen voor hoge capaciteiten, die zwaar belast kunnen worden en toegepast kunnen worden in een hygiënegevoelige omgeving. Naast ons bekende aorta-concept voor de aan- en afvoer van kratten naar inpaklijnen, spelen wij met de nieuwe sorteerlijn ook in op deze marktwensen”, aldus Alfred Klunder, sales director bij NAWI.

De productgroep Food Production Logistics van NAWI richt zich op logistieke systemen voor kratten, pallets, dolav's en dozen. Alfred Klunder: “Al meer dan 20 jaar leveren wij succesvol warehouse- oplossingen, inclusief de aan-en afvoer tot orderpicksystemen, aan de internationale voedingsmiddelenbranche.”

NAWI ontwikkelt, produceert en onderhoudt voor de voedingsmiddelenindustrie kwalitatief hoogstaande slachtlijnen, snijlijnen en logistieke oplossingen, inclusief warehousing. Dankzij jarenlange ervaring en gedreven medewerkers, kan NAWI betrouwbare en praktische producten leveren die voldoen aan specifieke klanteisen- en wensen De oplossingen van NAWI zijn compleet, inclusief elektrische installatie en automatisering.

Kijk voor meer informatie op www.nawi.nl of stuur een e-mail naar sales@nawi.nl.