HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Multipond toont innovatie op Empack Den Bosch 2010

Multipond toont innovatie op Empack Den Bosch 2010

multipond-empack-den-bosch-2010

Multipond zal op Empack 2010 haar succesvolle Fresh Food innovatie presenteren. De MP14-1000/400-H  weegautomaat in een Fresh Food uitvoering. Een compacte 14 kops weegautomaat met 1 liter weegbakken, geschikt voor portiegewichten tot circa 1,6 kg (in een enkele dump). De weger is uitgevoerd met het nieuwe ‘Fresh Food' Profiel (patent pending).

multipond-logoDeze innovatie van Multipond is gebaseerd op een speciaal nieuw profiel voor de doseergootjes, weegbakjes en de wegeruitloop. Hierdoor blijven moeilijke producten niet plakken, wordt het product meer gecontroleerd en met hogere snelheid getrild, en dus sneller en accurater afgewogen. Bij met name producten zoals verse vis- en vlees filets, moeilijke sla producten en moeilijke kaassoorten zijn grote voordelen vastgesteld.

Inmiddels zijn met groot succes diverse tests uitgevoerd bij Fresh Food fabrikanten. Producten die normaal niet of nauwelijks op multihead wegers konden worden afgewogen, zijn met het nieuwe profiel succesvol verwerkt. Zoals bijvoorbeeld verse maaltijd producten: gemarineerd vlees,  zalm, tonijn, mie, verse lange pasta’s, couscous en gekookte rijst.

Deze nieuwe generatie RVS Multipond trilgoten met automatische trilregeling, hebben als grote voordeel dat de triller altijd zijn ideale trilamplitude houdt; ongeacht het gewicht dat zich in de trilgoot bevindt. Hierdoor wordt altijd een ideale product toevoer naar de weger toe gegarandeerd. De trilgoten worden vanuit de weegautomaat optimaal aangestuurd.

Empack Beurs, 's Hertogenbosch 7 – 8 April 2010 , Standnummer E-1804

Voor meer informatie:
Multipond Benelux B.V.
Boven Zijde 10
5626 EB Eindhoven
T +31 40 2628090
F +31 40 2628099
www.multipond.com

Bron: AGF.nl