HomeNieuwsMilieuwetgeving: altijd up-to-date met exclusieve NVC-informatiedienst MERGE

Milieuwetgeving: altijd up-to-date met exclusieve NVC-informatiedienst MERGE

nvc-logo-nieuwMet trots presenteert het NVC Nederlands Verpakkingscentrum MERGE (Members-only Environmental Regulations Guide). MERGE is een geïntegreerde informatiedienst exclusief voor NVC-leden over wet- en regelgeving voor verpakkingen op het gebied van milieu. Met MERGE bent u altijd uitstekend op de hoogte van de eisen die op milieugebied gesteld worden aan verpakkingen en verpakte producten. Maar MERGE is niet alleen een gids met actuele en goed gecheckte feiten. Een minstens zo belangrijk onderdeel is het MERGE-netwerk van gelijkgestemden binnen de vereniging NVC Nederlands Verpakkingscentrum. Vraagstukken worden in deze besloten LinkedIn Group gedeeld onder regie van het NVC.

Alle MERGE-elementen op een rij:

  • MERGE bevat de belangrijkste informatie over milieuwetgeving voor verpakkingen en is uitsluitend beschikbaar voor NVC-leden, gratis als onderdeel van het NVC-lidmaatschap.
  • MERGE bevat de ontwikkelingen in milieuwetgeving in én buiten Europa.
  • MERGE is Engelstalig, dit om aan te sluiten bij de vraag van lidbedrijven die internationaal opereren.
  • MERGE is gebaseerd op een digitale publicatie. Dit heeft verschillende voordelen. Zo zijn er links naar achtergrondinformatie en een handige tabel van de landen met verschillende kenmerken. U kunt ondermeer selecteren op landen die de Groene Punt gebruiken of landen waar de exporteur de verantwoordelijke partij is. Uiteraard bevat de publicatie ook achtergrondinformatie per land die maandelijks bijgewerkt zal worden met recente informatie.
  • Via de LinkedIn Group NVC Environmental Regulations for Packaging kunnen alle MERGE-abonnees online profiteren van elkaars ervaringen en discussies met elkaar aangaan. De groep is alleen toegankelijk voor NVC-leden.

Kijk voor meer informatie op www.nvc.nl of stuur een e-mail naar merge@nvc.nl.