HomeThema'sMacropak 2010Mata toont nieuwe materialen op basis van Werkstoff "S"

Mata toont nieuwe materialen op basis van Werkstoff “S”

mata-logoOp de Macropak toont Mata u naast het pakket kettingspanners en kettinggeleidingsprofielen een aantal nieuwe materialen. Er is een hele serie materialen bijgekomen op basis van Werkstoff “S” met toevoegingen om bepaalde eigenschappen te verbeteren. Zo heeft Werkstoff “S” plus+LF een toevoeging om de wrijving nog verder te verlagen en is het slip-stick-effect vrijwel te verwaarlozen (bv geleiding voor PET-flessen).

Werkstoff “S” plus+LF-ESD koppelt deze eigenschappen aan een goede elektrische geleiding, zodat statische elektriciteit afgevoerd wordt (bv geleiding voor elektronische onderdelen). Werkstoff “S” plus+AB gaat bacteriegroei tegen (zuivelindustrie) en Werkstoff “S” 1000RB is door de toevoeging van rubber juist helemaal niet glad (aandrukbalken).

Speciaal voor karton-en papierverwerkingsmachines levert Mata het slijtvaste en drukbestendige materiaal Murlubric. Tevens toont Mata een serie thermisch en elektrisch isolerende kunststoffen, geschikt voor gebruik bij hoge temperaturen en zijn er nieuwe metalen montageprofielen aan het uitgebreide standaard assortiment toegevoegd.

Mata levert deze nieuwe materialen natuurlijk ook als compleet onderdeel volgens uw tekening.

mata
Onderdelen van Werkstoff “S” Plus+AB verwerkt in een spoelinstallatie.

Macropak 2010 – Stand A102

Kijk voor meer informatie op www.mata.nl.