HomeNieuwsManter levert nieuw model weger

Manter levert nieuw model weger

Manter International, fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines voor de groente- en fruitindustrie, werkt op dit moment aan het vernieuwen van zijn modellen wegers. Een compleet nieuw model, geschikt voor klein verpakking van 0,5 tot 5 kg, is de M12 V. Deze 12-schalige weger met V-vormige weegschalen is volgens Manter te gebruiken voor veel verschillende food- maar ook non-food producten.

Geringe val

De nieuwe M12 V weger is uitgevoerd met 12 compacte weegschalen in één rij. De V-vormige weegschalen hebben 2 kleppen die naar links of rechts openen. Hierdoor wordt het gewicht direct op de aftransportband gestort en is een verdeelklep niet noodzakelijk. Door het direct storten wordt de val van het product tot een minimum beperkt.

Flexibel en snel

De weger is uitvoerbaar met diverse afvoersystemen, waarbij het mogelijk is om met verschillende verpakkers tegelijk te werken. Snelheden boven de 60 per minuut zijn met deze compacte machine mogelijk. De combinatie van direct storten, snel afvoeren en toepassing van de laatste mechanische technieken, maakt de M12 V een snelle, nauwkeurige en flexibele weger. De weger is uitgevoerd in de nieuwe kleuren en voorzien van nieuwe software en touchpaneel voor het eenvoudige programmeren en bedienen. De machine kan optioneel worden opgenomen in een netwerk waardoor o.a. op afstand monitoren mogelijk is.

Kijk voor meer informatie op www.manter.com.

Bron: AGF.nl