HomeNieuwsLogi Label presenteert Primera-kleurenprinters op Empack Zwolle

Logi Label presenteert Primera-kleurenprinters op Empack Zwolle

logilabel

Logi Label geeft kleur aan de markt voor etiketten-printers. Tijdens de Empack Zwolle 2009 introduceert zij de gehele range aan kleuren printers die verkrijgbaar zijn bij Logi Label. De printers in kwestie zijn de LX200e, LX400e, LX810e en de CX1200e. Al deze printers zijn geschikt voor kleine tot grote oplages en benaderen de hoogstaande kwaliteit van echt drukwerk. Tijdens de Empack wordt een demonstratie van al deze de printers gegeven.

Voor al deze printers hebben we diverse materialen voorhanden om de kwaliteit, de handelbaarheid en de snelheid van de diverse printers te demonstreren.

Logi Swabs

Tevens introduceert Logi Label tijdens de EMPACK Zwolle de zogenaamde Logi Swabs in de Benelux. Logi Swabs zijn het perfecte hulpmiddel om uw printkoppen, platen rollers en labelsensors schoon en in optimale conditie te houden en verzekeren bij regelmatig gebruik dat uw printkoppen langer meegaan en uw afdruk kwaliteit langer optimaal blijft. De LogiSwabs zitten in een gebruikvriendelijke container en kunnen daarom zeer eenvoudig bij de printers geplaatst worden. Met een kleine investering kunt u grote besparingen bereiken.

Logi Label is te vinden op stand 1056.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.