HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label biedt de juiste oplossing met de nieuwste printers van Afinia

Logi Label biedt de juiste oplossing met de nieuwste printers van Afinia

Logi Label introduceerde onlangs de allernieuwste etikettenprinter L301 van Afinia. Dit is het instapmodel van Afinia en is geschikt voor verschillende inkjet materialen. Deze printer is zeer compact en kan hierdoor op elke werkplek neergezet worden. “Het is een uit de doos oplossing. Zeer eenvoudig te installeren en in gebruik te stellen voor een lage prijs”, licht Ton Janssens van Logi Label toe. De printer is gebouwd met HP thermal inkjet technologie, is voorzien van twee cartridges, black only pigment, 3-kleuren cartridge CMY dye based, A5 breed en met een gemotoriseerde afwikkelaar zelfs tot A4 breed.

Als totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren, levert Logi Label tevens andere printers van Afinia. Een voorbeeld hiervan is de Afinia L801 full colour inkjet printer (foto). Bovendien heeft Logi Label tijdens de dealerdagen van Afinia, die onlangs plaatsvonden, ook mooie andere producten gezien. Denk hierbij aan de Afinia Neuralabel 300X, de Afinia L901 (verkrijgbaar in juni/juli 2017) en de Afinia CP950 (verkrijgbaar vanaf september 2017).

De nieuwe printers van Afinia zijn klaar voor de toekomst en kunnen voor elke behoefte een juiste oplossing bieden. Van instapmodellen tot professionele etikettenprinters en verwerkingsapparatuur. Afinia heeft altijd de juiste combinatie voorhanden.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.