HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label introduceert Afinia L801 full colour inkjet printer

Logi Label introduceert Afinia L801 full colour inkjet printer

logilabel-rewinder

Afinia, een divisie van Microboards Technology, fabrikant van gespecialiseerde printers introduceerde recent de nieuwe Afinia L801 high speed inkjet label printer op de Label Expo te Brussel en presenteerde deze nogmaals op de EMPACK te Den Bosch. Met de Afinia L801 is het mogelijk met snelheden tot 18 meter per minuut uw full colour etiketten te printen in een resolutie van 1600 dpi op een printbreedte van 216 mm. Dit tegen een kostprijs van tienden van eurocenten per etiket aan inkt verbruik.

logilabel-logo-2014De Afinia L801 wordt geleverd compleet met een geïntegreerde cutter, unwinder, grote inkt cartridges (250 ml.) en een stofkap voor een perfecte print! Uiteraard is optioneel een bijpassende rewinder mogelijk!

De Afinia L801 is de perfecte oplossing voor servicebedrijven, drukkerijen, grote bedrijven met een eigen huis drukkerij en een breed scala aan verschillende fabrikanten die grote hoeveelheden labels moeten drukken, die uiteenlopen van slechts een klein aantal tot tienduizenden labels tegelijk. Het digitaal drukken van labels kent in vergelijking tot andere technologieën tal van voordelen en neemt onder andere de noodzaak van platen, instellen, voorbereiden en reinigen weg. U importeert de afbeeldingen, voert de gewenste stappen en bewerkingen uit met de meegeleverde software, voer de hoeveelheid in en ten slotte drukt u op de Enter toets en printen maar.

De printer wordt geleverd compleet met Bartender etiketten Software. De printer is rechtstreeks uit Windows aan te sturen met eender welk programma! U kunt met de Afina L801 printen op een grote verscheidenheid aan materialen, waaronder mat, halfglanzend en glanzend gewoon papier voor inkjet, witte en transparante inkjet geschikte polyesters enz. De meeste standaard etiket formaten zijn op voorraad en klaar om verstuurd te worden.

De Afinia L801 is te bewonderen in onze showroom voor een demonstratie en een offerte en modellen maken wij graag voor u. De Afinia L801 zal in Nederland worden verkocht door Logi Label b.v. te Hendrik Ido Ambacht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco van der Velden of Rob Snel.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.com.

Bron: Groentennieuws